Mozzartbet Promotions

Trostruki superpar

Želimo da vas obavestimo da smo obogatili našu ponudu Trostrukim superparom.

Omogućen vam je izbor iz tri grupe mečeva: super 4super 6 i super 8 pri čemu ih „super” čini to što se u svakoj od grupa nalaze mečevi sa znatno uvećanim kvotama.

*Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe super 4 trostrukog superpara.

*Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe super 6 trostrukog superpara.

*Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe super 8 trostrukog super para. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe super 6 trostrukog superpara.


Trostruki superpar se može kombinovati sa svim igrama, sistemima i bez minimalnog ograničenja u kvotama. Dakle, ukoliko odigrate bilo koja četiri tipa iz standarne ponude, stičete uslov i za jedan superpar iz grupe 4.

Mečevi iz ovih grupa se ne broje kada se utvrđuje bonus na dužinu tiketa. Dakle, ako imate 12 parova na tiketu i tri meča iz trostrukog superpara (iz svake grupe po jedan), ti mečevi se ne računaju za bonus na dužinu tiketa i bonus na dužinu tiketa koji će važiti je bonus za devet parova (12 – 3 superpara = 9 parova na koji se računa bonus za dužinu tiketa).

Primeri trostrukog superpara na sistemskim tiketima:

1. Ako odigrate sistem 5/12, ispunili ste uslov za jedan superpar iz grupe super 4 trostrukog superpara.

2. Ako odigrate sistem 7/12, ispunili ste uslov za jedan superpar iz grupe super 4 i jedan superpar iz grupe 6 trostrukog super para.

3. Ako odigrate sistem 9/12, ispunili ste uslov za jedan superpar iz grupe super 4, jedan superpar iz grupe 6 i jedan superpar iz grupe 8 trostrukog superpara.

Od broja traženih pogodaka (prvi deo sistema, u ovim primerima 5, 7 i 9) zavisi koliko mečeva može da se doda iz trostrukog superpara.

 

Iskoristi Trostruki superpar na MozzartBet!

 

Mozzart Bet

Mozzart Bet

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most discussed