HET-TRIK BONUSA je ponovo spreman i to čak do 200% bonusa za sve novoregistrovane Mozzart igrače. Sve što treba da uradiš je da se registruješ, depozit uplatiš i bonus ostvariš. Pravo na ovaj bonus ostvaruju i ranije registrovani igrači, koji do sad nemaju realizovanu uplatu depozita.

Het – trik bonusa predstavlja bonus od 50% od prvog depozita, 100% od drugog i 200% od trećeg depozita u roku trajanja promocije.

  • Koliki je minimum?

Minimalan depozit za ostvarivanje bonusa iznosi 500 dinara. U tom slučaju ćeš na prvi depozit ostvariti bonus u iznosu od 250 dinara, na drugi 500, a na treći 1.000 dinara.

  • Koliki je maksimum?

Maksimalan iznos bonusa na prvi depozit iznosi 5.000 RSD, na drugi depozit 10.000 RSD, a na treći depozit 30.000 RSD. Na primer, uplatio si 1.000 dinara čime si ostvario pravo na bonus od 500 dinara. Bonus će biti prebačen na tvoj račun ukoliko ispuniš uslove tj. odigraš tikete u ukupnoj vrednosti od 5X500=2.500 dinara. U zavisnosti od vrste igre na koju se kladiš, svaki tiket će u skladu sa pravilima navedenim ispod sa definisanim % od uplate uvećati obaveznu sumu za odigravanje.

Da bi se bonusi našli našli na tvom nalogu, neophodno je da ispuniš navedene uslove. Tek nakon ispunjenja uslova i dodele bonusa na prvi depozit možeš pristupiti otključavanju sledećeg.

Ovaj benefit predstavlja novčane bonuse, i nakon ispunjena svih uslova se isplaćuju na nalog tako što se balans uvećava za iznos dodeljenog bonusa. Tek nakon ispunjenja uslova i dodele bonusa na prvi depozit možeš pristupiti otkljupčavanju sledećeg.

Obavezna suma za odigravanje se može dostići na sledeće načine:

  • Klasično klađenje – 100% od uplate na tiketima sa minimum 4 para i minimalnom pojedinačnom kvotom 1,50 ulazi u sumu za odigravanje. U slučaju sistemskih tiketa, minimalni broj redova po kombinaciji je 4.
  • Uživo klađenje – 25% od uplate na tiketima sa najmanje 2 para i minimalnom pojedinačnom kvotom 1,20 ulazi u sumu za odigravanje.
  • MLS 6 – 30% od uplate na nesistemskim tiketima 6/6 ulazi u sumu za odigravanje.
  • Moj Broj – 30% uplate na nesistemskim tiketima sa minimum 3 broja ulazi u sumu za odigravanje, i to tiketa brzih izvlačenja (Grčki kino, Poljski kino, Češki kino, Češki brzi kino, Italijanski 10e, Španski ekspres i Mađarski putto).
  • Virtualne igre – 30% od uplate na nesistemskim tiketima sa minimum 2 para ulazi u sumu za odigravanje (Golden Race virtualne igre ne ulaze u sumu za odigravanje, tj. ne utiču na otključavanje bonusa).

Rok za ispunjenje uslova i otključavanje bonusa je 30 dana.

Pravo na bonus možeš ostvariti samo jednom po bonusu. Het-trik bonusa ne isključuje sva važeća pravila klađenja. Organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni promociju. U slučaju sumnji na zloupotrebu pravila ove promocije ili drugih faktora koji su van nadležnosti organizatora promocije, a tiču se pravilnog funkcionisanja promocije – organizator zadržava pravo da ukine promociju ili blokira bonus igraču, za čiju se igru sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.

U promociji učestvuju svi koji po prvi put uplate depozit od 13.juna u 09h.