Mozzartbet Promocije

MOZZART za svaki gol Orlova u Rusiji donira milion dinara!

Milion razloga za gol Srbije na Mundijalu

Dejan Stanković kaže da je igranje na Svetskom prvenstvu potvrda da si veliki igrač, ali da je važno biti i veliki čovek.

A MOZZART je ovog leta rešio da objedini te dve kategorije i za svaki pogodak reprezentacije Srbije na Mundijalu donira milion dinara u humanitarne svrhe!

Gledaćemo svi s velikim nabojem utakmice Orlova u Rusiji, bodriti našu reprezentaciju, kao i mnogo puta dosad, samo ćemo ovog leta imati dodatan razlog da još jače navijamo za pogodak selekcije koju s klupe predvodi Mladen Krstajić.

Jer naša kompanija će svaki put kad Orlovi zatresu mrežu rivala na Svetskom prvenstvu donirati milion dinara u humanitarne svrhe!

Akciju „Milion razloga za gol“ podržali su legendarni srpski igrači Dejan Stanković i Saša Ilić, a upravo njih dvojica će, čim Srbija postigne gol, a nadamo se da će ih biti mnogo, opredeliti kome će otići MOZZARTOVA donacija. Dejan će odlučiti kome ide 500.000 dinara, a Saša kome preostalih pola miliona. Pomoć će, u svakom slučaju, otići onima kojima je to najpotrebnije.

Ovo je samo nastavak MOZZARTOVOG društveno odgovornog rada jer, podsećamo, samo kroz „Humanitarni tiket u podne“ već je donirano preko šest miliona dinara, u roku su akcije „Sto terena za jednu igru“ i „Novi dresovi za nove šampione“, a naša kompanija je u bliskoj prošlosti podržala mnoge humanitarne akcije, poput „Bitke za bebe“, „Srce za decu“…

Navijajmo za Srbiju! Orlovi imaju milion razloga da daju gol!