Mozzartbet Promocije

MOZZART donira preko 2 000 000 dinara u humanitarne svrhe!

Orlovi su se do poslednjeg sudijskog zvižduka hrabro borili za plasman dalje, ali nije bilo dovoljno fudbalske sreće, pa su takmičenje završili u grupnoj fazi. Nema im se šta zameriti, a možemo reći i da je akcija “Milion razloga za gol” uspela. PRIKUPLJENO JE 2 150 000 MILIONA DINARA. 

Do ukupne sume od 2.150.000 dinara došlo se na sledeći način: gol Kolarova protiv Kostarike doneo je milion, pogodak Mitrovića protiv Švajcarske još jedan milion, a Dejan i Saša su za svaki meč Orlova sastavljali i „Humanitarni tiket u podne“ i obojica su imali zagarantovani dobitak od 25.000 dinara po tiketu. Ukupno tri meča, dakle šest tiketa i još 150.000 dinara u humanitarnoj kasi.

Da podsetimo, za svaki pogodak reprezentacije Srbije na Mundijalu u Rusiji, MOZZART je izdvajao sumu od million dinara u humanitarne svrhe.
Akciju „Milion razloga za gol“ podržali su legendarni srpski igrači Dejan Stanković i Saša Ilić, i upravo oni su odlučili kome će otići MOZZARTOVA donacija. Dejan je odlučio da iznos od 1 075 000 dinara ide Fondaciji “Zajedno za život”, dok je Saša iznos od 1 075 000 dinara namenio udruženju NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).

Ovo je samo nastavak MOZZARTOVOG društveno odgovornog rada jer, podsećamo, samo kroz „Humanitarni tiket u podne“ već je donirano preko šest miliona dinara na šta možemo da dodamo ovih 150.000 dodatnih koji su Dejan i Sale obezbedili kroz učešće u ovoj akciji. Takođe u toku su akcije „Sto terena za jednu igru“ i „Novi dresovi za nove šampione“, a naša kompanija je u bliskoj prošlosti podržala mnoge humanitarne akcije, poput „Bitke za bebe“, „Srce za decu“… i ne nameravamo da stanemo.