Chat with us, powered by LiveChat

Mozzart ti nudi priliku da uzmeš 100.000 dinara svakog dana za vreme Evropskog prvenstva. Sve što je potrebno da uradiš je da PADNEŠ TIKET. O čemu se radi?
U toku Evropskog prvenstva tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a promašenim samo jednim parom, osvaja 100.000 dinara. I tako svakog dana! Tiket mora da sadrži najmanje četiri para koji se igraju tog dana, pri čemu jedan par na tiketu obavezno mora biti s Evropskog prvenstva u fudbalu.

U ukupnu kvotu kombinacije ne ulazi kvota sa promašenog para.
U slučaju da dva ili više učesnika imaju dobitni tiket sa istom najvećom pogođenom kvotom, prednost ima igrač čiji je tiket vremenski prvi uplaćen.
Ukoliko se klađenje na bilo koji sportski dogadaj sa tiketa poništi, ili se iz nekog drugog razloga u skladu sa Pravilima klađenja Sportske kladionice Mozzart za taj događaj računa kvota 1, taj dogadaj se ne uzima u obzir prilikom obračuna ukupnog koeficijenta.
Tiket mora biti uplaćen u danu kada se igra barem jedan meč sa Evropskog prvenstva. Sve utakmice na tiketu moraju biti iz tog takmičarskog dana. Početak odigravanja poslednjeg sportskog dogadaja koji se nalazi na tiketu mora biti najkasnije do 22 časa tog dana kada je odigran tiket. U obračun ne ulaze tiketi koji sadrže mečeve iz više takmičarskih dana.
Pored gore navedenih uslova, tiket mora da ispuni i ove uslove:
1) Svi događaji na tiketu moraju biti sportski dogadaji.
2) Minimalan broj događaja (parova) na tiketu je 4.
3) Minimalna uplata po tiketu je 50,00 dinara.
4) Uslov ne ispunjavaju „sistemski“ tiketi, tiketi za kladenje uživo (live bet) i tiketi sa
igrom „ukupno poena igrači „.
5) Uslov ne ispunjavaju dobitni tiketi i tiketi koji imaju više od jednog promašenog para.

Pravila takmičenja pročitaj klikom.

Podeli vest