Koliko puta si izgovorio: „Bolje da sam žmureći birao brojeve” ili pitao svakog iz društva da ti kaže po jedan broj i na taj način sastavio tiket? Sada više nema potrebe za tim, jer Mozzart je uveo opciju SLUČAJNI ODABIR. Igrač bira od koliko brojeva želi kombinaciju na bilo kojoj MOJ BROJ igri ili grčkom Tombu, koja će se sastojati od nasumično odabranih brojeva. Šta čekaš? Isprobaj novu opciju odmah.

Par puta su ti te kombinacije brojeva donele ozbiljnu zaradu na MOJ BROJ igrama ili grčkom Tombu? Naravno, ti ih znaš napamet, ali ponekad ti se desi da zakasniš za par sekundi da ih odigraš i baš u tom izvlačenju dođu. Opcija DODAJ FAVORITE je tu da ti olakša život, jer daje mogućnost igračima da sačuvaju svoje omiljene kombinacije (do deset kombinacija maksimalno) i da ih svaki sledeći put izaberu samo jednim klikom. Odigraj svoje srećne brojeve jednim potezom.

Vreme je da malo ubrzamo i olakšamo igru. Nova opcija omogućava igračima grčkog Kina da u najkraćem vremenu u par klikova odigraju veliki broj tiketa unapred. Kako? U pitanju je BRZZI KINO gde najpre birate broj kuglica, pa zatim broj kola za klađenje unapred i na kraju broj tiketa koji želite da uplatite po kolu. Brojevi na tiketu će biti sastavljeni metodom slučajnog odabira. Odigraj više tiketa jednim klikom.