Luksuzni Mozzart Kazzino otvoren u srcu Beograda

Treći Mozzart Kazzino u glavnom gradu otvoren na mestu nekadašnjeg „Ruskog cara“ , u prestonicu doneo novi sjaj i glamur svetskih centara zabave.

Brojni posetioci koji su uveličali gala-zabavu povodom otvaranja trećeg po redu Mozzart Kazzina u Beogradu na mestu nekadašnjeg „Ruskog cara“, uživali su u glamuroznom enterijeru, luksuzu i izvrsnoj atmosferi koju je napravio bend Ane Štajdohar. Okušavši sreću na slot-mašinama poslednje generenacije, specijalne zvanice svedoče da će novi Mozzart Kazzino zasigurno postati mesto najboljeg provoda i najvećih dobitaka u gradu.

Goste novog Mozzartovog objekta koji će s razlogom upravo na ovo mesto dolaziti da uživaju, osete adrenalin i uzbuđenje iščekivanja, a uz sve to i zarade, u Kazzinu očekuju slot mašine i ruleti visokog kvaliteta sa ponudom igara svetske klase, koji igračima nude širok opseg igara i najviše džek-potove.

S obzirom na to da se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, na mestu nekadašnjeg kultnog „Ruskog cara“ koji je oduvek okupljao znamenitu klijentelu prestonice, očekuje se da će Mozzart Kazzino biti uvršten i u dodatnu turističku ponudu kao nezaobilazan prostor za sve one koji žele da osete pravi duh Beograda.

“Ruski car je zaista oduvek predstavljao simbol Beograda. Drago mi je što je Mozzart Kazzino uspeo da sačuva eleganciju ovog mesta, i obogatio ga izvrsnim sjajem zahvaljujući kojem može da parira ovakim mestima širom sveta. Već sam bila na Mozzartovim događajima ovog tipa i uvek se odlično provedem, čestitam im na otvaranju trećeg Kazzina, jer metropola poput Beograda zaslužuje ovakvo mesto“, istakla je Ana Štajdohar koja je bila zadužena za dobru atmosferu.


Otvaranje još jednog glamuroznog Kazzina koji se prostire na 310 kvadratnih metara samo je još jedan od pokazatelja težnje naše kompanije da ostane apsolutni lider na tržištu Srbije, te potvrda da smo generator novih trendova kada je reč o zabavi. Naš glavni cilj jeste da Mozzartovi objekti postanu ključna tačka društvenog života grada i mesto gde posetioci mogu da dobiju odličnu uslugu uz ljubazno osoblje i najkvalitetnije zabavne sadržaje.

Posetite nas na adresi Obilićev venac 29.