Posetite MOZZART Kazzino u beogradskom hotelu Metropol, koji je u srpsku prestonicu doneo glamur svetskih centara zabave poput Las Vegasa, Makaa i Monte Karla.

Mozzart Kazzino je sinonim za glamur, ekstravaganciju i bleštavi prostor za zabavu u kome ekskluzivna klijentela voli da provodi vreme. Proverite zbog čega je ovo omiljeno mesto zabave mnogih javnih ličnosti, gde možete okušati sreću na slot-mašinama sa igrama svetske klase.

S obzirom na to da se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji koju redovno posećuju poznate ličnosti i naši gosti iz celog sveta, očekuje se da će MOZZART Kazzino Metropol biti uvršten i u dodatnu turističku ponudu Beograda, čime će naša kompanija još jednom pokazati da je generator novih trendova kada je reč o priređivanju igara na sreću i zabave uopšte.

U nastavku možete pogledati atmosferu sa gala zabave regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću povodom otvaranja Mozzart Kazzina, a sa brojnim zvanicama koje su uživale u muzici specijalne gošće Aleksandre Radović.

 

 

 

Posetite nas u Bulevaru kralja Aleksandra 69.