Chat with us, powered by LiveChat

**Član 1: ORGANIZATOR**

Takmičenje priređuje i organizuje: MOZZART d.o.o. Zrenjaninski put 84c, 11000 Beograd, Srbija PIB 106663237, u daljem tekstu: Organizator.

 

**Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTA SPROVOĐENJA TAKMIČENJA*

“Takmičenje “Tipuj za 10 dana BONUS klađenja” sprovodi se u svrhu promocije Organizatora. Takmičenje počinje 22. 07..2020. godine u 10:00 časova i traje do 22. 07. 2020. godine do 21:15 časova, a odnosi se na celo područje Republike Srbije.

 

**Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE**

Promotivni materijali biće dostupni na internet stranici Organizatora.

 

**Član 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR**

Nagradu će dobiti troje fizičkih lica koja najbrže daju tačne odgovore na sledeće pitanje: KOLIKI ĆE BITI TAĆAN REZULTAT I UKUPAN BROJ KORNERA U REGULARNOM DELU MEČA (BEZ PRODUŽETAKA) NA UTAKMICI LIVERPUL – ČELSI

 

Meč je na programu 22. jula 2020. od 21:15 č

Pitanje će biti dostupno na Facebook fan strani Mozzart Bet u okviru Facebook posta specijalno kreiranog za ovu priliku u 10.00 časova 22.07.2020.

 

1. Nagrada – za korisnika koji prvi po hronološkom redu tačno odgovori na pitanje KOLIKI ĆE BITI TAČAN REZULTAT I UKUPAN BROJ KORNERA NA UTAKMICI LIVERPUL – ČELSI  je BONUS 1000 u regularnom delu meča.

2. Nagrada – za korisnika koji drugi po hronološkom redu tačno odgovori na pitanje KOLIKI ĆE BITI TAČAN REZULTAT I UKUPAN BROJ KORNERA NA UTAKMICI LIVERPUL – ČELSI je BONUS 500 u regularnom delu meča.

3. Nagrada – za korisnika koji treći po hronološkom redu tačno odgovori na pitanje KOLIKI ĆE BITI TAČAN REZULTAT UKUPAN BROJ KORNERA NA UTAKMICI LIVERPUL – ČELSI je BONUS 200 u regularnom delu meča.

 

**Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA**

Pravo učestvovanja u takmičenju imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji koji su registrovani na sajtu MozzartBet.com.

 

**Član 6: KAKO UČESTVOVATI U TAKMIČENJU**

Prijavom na Facebook takmičenje učesnik prihvata Uslove korišćenja i pravila takmičenja. Cilj je da pronađemo troje fizičkih lica koje najbrže, uz korisničko ime sa mozzartbet.com, da tačan odgovor u komentaru Facebook posta kreiranog za ovu priliku na postavljeno pitanje koje će biti dostupno na Facebook fan strani Mozzart Bet.

Organizator će po završetku nagradnog takmičenja, kontaktirati dobitnika odgovorom na postavljen komentar u postu. Isto fizičko lice može učestvovati u nagradnom takmičenju samo jednom. Višestruko učestvovanje biće obrisano i nevažeće.

 

**Član 7: IZBOR DOBITNIKA**

Dobitnik je fizičko lice koje najbrže da tačan odgovor u komentaru Facebook posta kreiranog za ovu priliku na postavljeno pitanje koje će biti dostupno na Facebook fan strani Mozzart Bet i reše zadatak, KOLIKI ĆE BITI TAČAN REZULTAT I UKUPAN BROJ KORNERA NA UTAKMICI LIVERPUL – ČELSI?

Ukoliko više od jednog učesnika tačno odgovori, biraće se dobitnici po kriterijumima iz Člana 4 ovih Pravila.

Za relevantost podataka uzima se izvor sa zvaničnog sajta Čempionšipa.

**Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU**

Dobitnik nagradnog takmičenja dobiće detaljna uputstva putem inboxa Facebook stranice Mozzart Bet.

Nagrade se ne mogu zameniti za novac.

**Član 9: UČESNICI U TAKMIČENJU**

Učesnici koji učestvuju u takmičenju ne mogu zahtevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Učestvovanjem u ovom takmičenju, učesnici prihvataju ova Pravila.

**Član 10: GREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE**

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Više takmičara sa istim imenom i prezimenom i istim gradom stanovanja smatraće se jednim dobitnikom. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalifikovati učesnike u sledećim slučajevima:

-učesnici koji više od jednom tipuju u komentaru ili komentarima

-učesnicima koji nisu naveli komentar prema Pravilima

-učesnicima koji su postavljen komentar izmenili (edit opcija)

-učesnicima koji su tipovali nakon početka utakmice 21.15 – 22. jula 2020.

-učesnicima koji nisu punoletni

-ime i prezime Facebook naloga koji da komentar mora biti isto kao i ime i prezime na mozzartbet.com nalogu i ličnim dokumentima

**Član 11: PUBLICITET**

Učestvovanjem u ovom takmičenju, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici takmičenja, njihovo ime i prezime mogu objaviti od strane Organizatora i koristiti bez naknade u pisanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

**Član 12: OBJAVA DOBITNIKA**

Imena dobitnika nagradnog takmičenja biće objavljena narednog dana u komentaru onih troje dobitnika koji su najbrže po hronološkom redu tačno tipovali na pitanje na zvaničnoj Facebook stranici Organizatora.

**Član 13: MALOLETNI UČESNICI U NAGRADNOM TAKMIČENJU**

Maloletnici nemaju pravo da učestvuju u nagradnom takmičenju.

**Član 14: POREZI**

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane sa nagradama.

**Član 15: U SLUČAJU SPORA**

U slučaju spora između Organizatora i učesnika nagradnog takmičenja nadležan je Prvi osnovni sud u Beogradu.

**Član 16: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG TAKMIČENJA**

Organizator zadržava pravo da promeni trajanje takmičenja u bilo kom trenutku. Učesnici će o izvanrednom prekidu nagradnog takmičenja biti obavešteni putem newslettera ili na internet stranici Organizatora.

Podeli vest