**Član 1: ORGANIZATOR**

Takmičenje priređuje i organizuje: MOZZART d.o.o., Zrenjaninski put 84c, 11000 Beograd, Srbija PIB 106663237, u daljem tekstu: Organizator.

**Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTA SPROVOĐENJA TAKMIČENJA**

Takmičenje “TIPUJ ZA PES2021 I BONUS” sprovodi se u svrhu promocije Organizatora. Takmičenje počinje 15.10.2020. godine u 10.30 časova i traje do 17.10.2020. godine do 13.30 časova, a odnosi se na celo područje Republike Srbije.

**Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE**

Promotivni materijali biće dostupni na internet stranici Organizatora.

**Član 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR**

Nagradu dobijaju troje fizičkih lica koja najbrže daju tačan odgovor u komentaru Youtube videa kreiranog za ovu priliku MOZZART – TIPUJ ZA PES 2021 I BONUS uz obavezno Mozzart Bet korisničko ime, subscribe Mozzart Youtube kanala i reše zadatak KOJI ĆE BITI TAČNI REZULTATI UTAKMICA EVERTON – LIVERPUL I INTER – MILAN? (hronološkim redom).

Mečevi su na programu:

17. okt 2020. 13.30
EVERTON – LIVERPUL

17. okt 2020. 18.00
INTER – MILAN

Pitanje će biti dostupno na Mozzart Youtube kanalu u okviru videa specijalno kreiranog za ovu priliku u 10.30 časova 15.10.2020

1. Nagrada – za korisnika koji prvi po hronološkom redu postavi tačan odgovor na pitanje KOJI ĆE BITI TAČNI REZULTATI UTAKMICA EVERTON – LIVERPUL I INTER – MILAN? je Playstation 4 igra PES2021 i BONUS 1000

2. Nagrada –za korisnika koji drugi po hronološkom redu postavi tačan odgovor na pitanje KOJI ĆE BITI TAČNI REZULTATI UTAKMICA EVERTON – LIVERPUL I INTER – MILAN? je BONUS 500

3. Nagrada – za korisnika koji treći po hronološkom redu postavi tačan odgovor na pitanje KOJI ĆE BITI TAČNI REZULTATI UTAKMICA EVERTON – LIVERPUL I INTER – MILAN? je BONUS 200

**Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA**

Pravo učestvovanja u takmičenju imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji koji su registrovani na sajtu www.mozzartbet.com

**Član 6: KAKO UČESTVOVATI U TAKMIČENJU**

Prijavom i učešćem na ovo takmičenje učesnik prihvata Uslove korišćenja i pravila takmičenja. Cilj je da pronađemo troje fizičkih lica koja najbrže daju tačan odgovor u komentaru Youtube videa kreiranog za ovu priliku MOZZART – TIPUJ ZA PES 2021 I BONUS uz OBAVEZNO Mozzart Bet korisničko ime, subscribe Mozzart Youtube kanala i reše zadatak KOJI ĆE BITI TAČNI REZULTATI UTAKMICA EVERTON – LIVERPUL I INTER – MILAN?, dobitnici se biraju po kriterijumu iz člana 4.

Organizator će po završetku nagradnog takmičenja, konkaktirati dobitnike odgovorom na postavljen komentar na YouTube video objavi. Isto fizičko lice može učestvovati u nagradnom takmičenju samo jednom. Višestruko učestvovanje biće obrisano i nevažeće.

**Član 7: IZBOR DOBITNIKA**

Dobitnici su troje fizičkih lica koji najbrže daju tačan odgovor na postavljeno pitanje koje će biti dostupno na Youtube kanalu Mozzart i reše zadatak KOJI ĆE BITI TAČNI REZULTATI UTAKMICA EVERTON – LIVERPUL I INTER – MILAN? u okviru Youtube video objave  kreirane specijalno za ovu prilliku. Ukoliko više od troje učesnika tačno odgovore, biraće se dobitnici po kriterijumima iz Člana 4 ovih Pravila.

Za relevantost podataka uzimaju se zvanični podaci takmičenja u kojima se utakmice održavaju.

**Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU**

Dobitnik nagradnog takmičenja dobiće detaljna uputstva putem komentara na Mozzart Youtube kanalu.

Nagrade se ne mogu zameniti za novac.

**Član 9: UČESNICI U TAKMIČENJU**

Učesnici koji učestvuju u takmičenju ne mogu zahtevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Učestvovanjem u ovom takmičenju, učesnici prihvataju ova Pravila.

**Član 10: GREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE**

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Više takmičara sa istim imenom i prezimenom i istim gradom stanovanja smatraće se jednim dobitnikom. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalifikovati učesnike u sledećim slučajevima:

-učesnici koji više od jednom tipuju u komentaru ili komentarima
-učesnicima koji nisu pravilno naveli komentar prema Pravilima
-učesnicima koji su postavljen komentar izmenili (edit opcija)
-učesnicima koji su tipovali nakon početka utakmice (EVERTON – LIVERPUL 13.30 subota 17. oktobar 2020.)
-učesnicima koji nisu punoletni
-učesnicima koji nisu zapratili MOZZART Youtube nalog
-ime i prezime Youtube naloga koji da komentar mora biti isto kao i ime i prezime na mozzartbet.com nalogu i ličnim dokumentima
-učesnicima koji nisu naveli Mozzart Bet korisničko ime u komentaru (sa sajta www.mozzartbet.com)
-važeći su samo oni komentari na videu MOZZART – TIPUJ ZA PES 2021 I BONUS

**Član 11: PUBLICITET**

Učestvovanjem u ovom takmičenju, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici takmičenja, njihovo ime i prezime mogu objaviti od strane Organizatora i koristiti bez naknade u pisanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

**Član 12: OBJAVA DOBITNIKA**

Imena dobitnika nagradnog takmičenja biće objavljena u komentaru onih troje dobitnika koji su najbrže po hronološkom redu tačno tipovali na pitanje na Mozzart Youtube kanalu.

**Član 13: MALOLETNI UČESNICI U NAGRADNOM TAKMIČENJU**

Maloletnici nemaju pravo da učestvuju u nagradnom takmičenju.

**Član 14: POREZI**

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane sa nagradama.

**Član 15: U SLUČAJU SPORA**

U slučaju spora između Organizatora i učesnika nagradnog takmičenja nadležan je Prvi osnovni sud u Beogradu.

**Član 16: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG TAKMIČENJA**

Organizator zadržava pravo da promeni trajanje takmičenja u bilo kom trenutku. Učesnici će o izvanrednom prekidu nagradnog takmičenja biti obavešteni putem newslettera ili na internet stranici Organizatora.