Svaki dan takmičenja osvoji jedno mesto u avionu za Katar.

Šta treba da uradiš da bi bio jedan od 122 putnika za Katar? Samo prati jednostavne korake:

 

Svaki dan takmičenja igrač s najvećom pogođenom kvotom kvotom ide u Katar – takmičenje se igra u dve etape i traje od 1. aprila do 31. maja i od 1. septembra do 31. oktobra.

Takmičenje „Pogodi najveću kvotu“ uvek okupi najbolje kladioce iz čitave zemlje i nema sumnje da će tako biti i sada. Ovog puta nagrade neće biti neki luksuzni automobili. Ovog puta spremne su čak 122 nagrade. Ovog puta nagradu osvajate svakog dana takmičenja. Ovog puta nagrade su karte za MOZZART AVION!

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg useha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ REPREZENTACIJE SRBIJE na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1.4. do 31.5.2022. i od 1.9. do 31.10.2022. Pred tobom su 122 prilike da bukiraš svoje mesto u MOZZART AVIONU. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve.
Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.

Srećno!

Kompletna pravila možeš proćitati ovde.